следете нè

Category: Совети за деца

Како да му помогнете на вашиот тинејџер во градење на независноста

Адолесценцијата е период кој е исполнет со огромни предизвици, како за родителите, така и за самите адолесценти. Потрагата по независност го достигнува пикот во адолесценцијата

прочитај повеќе »

Раната интервенција и стимулација на децата, им ги максимизира потенцијалите!

Раната интервенција и стимулација на децата, им ги максимизира потенцијалите! Нашите специјални едукатори се тука да Ви помогнат во процесот. Советува Катерина Димова Специјален едукатор,

прочитај повеќе »

Депресивност кај децата

Како да препознаете и како да реагирате како родители Различните емоции и справувањето со нив се составен дел од човековото живеење. Исто како што возрасните

прочитај повеќе »

КАКО ДА ЈА ЗАЈАКНЕТЕ САМОДОВЕРБАТА КАЈ ДЕЦА СО СПЕЦИФИЧНИ ТЕШКОТИИ ВО УЧЕЊЕТО!

Современата училишна концепција е насочена кон когнитивните способности на детето, афективната и социјалната компонента се главно занемарени.Честа појава кај нас е тоа што лошиот успех

прочитај повеќе »
neocortex logo

Податоци за уплата

Неокортекс Дооел Скопје

Банка НЛБ

Сметка 210072519550190

Цел на дознака (во зависност од услугата)

Испратете ни порака