следете нè


Колачиња

Ако оставите коментар на нашата веб-страница, можеби ќе се вклучите во зачувување на вашето име, адреса за е-пошта и веб-страница во колачињата. Овие се за ваша погодност, така што не треба повторно да ги пополнувате деталите кога оставате друг коментар. Овие колачиња ќе траат една година.

Ако ја посетите нашата страница за најавување, ние ќе поставиме привремено колаче за да утврдиме дали прелистувачот прифаќа колачиња. Ова колаче не содржи лични податоци и се исфрла кога ќе го затворите прелистувачот.

Кога ќе се најавите, ние исто така ќе поставиме неколку колачиња за да ги зачуваме вашите информации за најава и избори на екранот на екранот. Колачињата за најавување траат два дена, а колачињата со опции на екранот траат една година. Ако изберете „Запомни ме“, твоето најавување ќе трае две недели. Ако се одјавите од вашата сметка, колачињата за најавување ќе бидат отстранети.

Ако уредувате или објавите статија, дополнително колаче ќе биде зачувано во вашиот прелистувач. Ова колаче нема лични податоци и едноставно укажува на лична карта на статијата што штотуку сте ја измениле. Истекува по 1 ден.

Вградена содржина од други веб-страници
Написите на оваа страница може да содржат вградена содржина (на пр. Видеа, слики, статии, итн.). Вградената содржина од други веб-страници се однесува точно на истиот начин како посетителот да ја посетил другата веб-страница.

Овие веб-страници може да соберат податоци за вас, да користат колачиња, да вметнат дополнително следење на трети лица и да ја следат вашата интеракција со таа вградена содржина, вклучително и следење на вашата интеракција со вградената содржина ако имате сметка и сте најавени на таа веб-страница.