Закажувањето се врши преку телефон

  • Бул. Јане Сандански бр.11-1/25, Аеродром Скопје
  • +(389) 76 496 496
  • neocortex.centar@gmail.com
  • Понеделник - Петок: од 10:00 до 18:00 часот

следете нè на:

Испратете ни порака