Раната интервенција и стимулација на децата, им ги максимизира потенцијалите!

Раната интервенција и стимулација на децата, им ги максимизира потенцијалите! Нашите специјални едукатори се тука да Ви помогнат во процесот. Советува Катерина Димова Специјален едукатор, семеен-системски советник Како специјален едукатор се повеќе ја забележувам потребата за навремено и посвесно вклучување на децата во средина која што го потикнува здравиот раст и развој. Пандемискиот период кој […]