следете нè

Депресивност кај децата

Како да препознаете и како да реагирате како родители Различните емоции и справувањето со нив се составен дел од човековото живеење. Исто како што возрасните се справуваат со своите емоции и децата се соочуваат со истото. Нормално е децата и адолесцентите понекогаш да се чувствуваат тажно, и тоа може да биде природен одговор на она […]

Прваче – голем предизвик за децата и родителите!

Како родители на идно прваче се обидувате да добиете одговори на многу прашања: Како ќе се вклопи моето дете во новата средина? Дали ќе му се допадне училиштето? Како ќе ги прифати училишните обврски? Дали ќе биде прифатено од другарчињата? Севкупниот страв за новата животна фаза е нормален и оправдан, одењето на училиште е еден […]

neocortex logo

Податоци за уплата

Неокортекс Дооел Скопје

Банка НЛБ

Сметка 210072519550190

Цел на дознака (во зависност од услугата)

Испратете ни порака